Lonneke de Graaf-van Oort

In 2006 studeerde Lonneke af aan de faculteit voor diergeneeskunde in Gent, met afstudeer richting paard. Vrijwel direct is zij aan de slag gegaan als paardenarts bij dierenartsenpraktijk de Amstelstreek in Ouderkerk aan de Amstel. Na hier met veel plezier anderhalf jaar lang gewerkt te hebben en veel ervaring opgedaan te hebben, is zij in 2008 teruggekomen naar haar geboortestad Bergen op Zoom, om als paardenarts aan de slag te gaan bij dierenartsenpraktijk de Zuidwesthoek. Sinds 2008 is Lonneke erkend paardenarts. In Januari 2013 heeft zij de paardenpraktijk volledig overgenomen van dierenartsenpraktijk de Zuidwesthoek.

Op dit moment houdt zij zich vooral bezig met uitgebreide kreupelheidsonderzoeken, het maken van echografieën en röntgenopnames en de behandelingen die uit deze onderzoeken voortkomen.

Eén van de charmes van haar vak vindt zij de grote variatie in werkzaamheden.

Verder hecht zij erg veel waarde aan het persoonlijk contact met klanten en patiënten. Zowel het omgaan met mensen als met paarden doet zij erg graag! Ook het management van de praktijk ligt in haar handen.

Anieke van Dort

In juni van 2013 behaalde Anieke haar diploma aan de universiteit van Utrecht. Gelijk daarna was zij dagelijks te vinden hier op de praktijk.

In november van 2013 is zij 7 weken in Australië geweest om te werken op de Quipolly range (embryotransplantatie centrum). Daar heeft zij de volledige gyneacologische begeleiding in no time onder controle gekregen. Haar speciale interesses liggen (uiteraard) bij de gynaecologie en de veulen begeleiding, maar ook tandheelkunde vindt zij erg leuk om te doen! Met de nieuwste elektrische gebittenset is zij op haar best.

Ook internistische problemen werkt zij graag tot in detail uit.

Voor de spoeddienst werken wij samen met ervaren paardenarts David Buschman, vakdierenarts paard in België.

Wij werken nauw samen met dierenkliniek de Bosdreef in Moerbeke-Waas.

Sandy van Eekeren

Sinds september 2017 werkt Sandy bij ons in de praktijk. Na haar studie is Sandy een aantal jaar in Noord-Ierland geweest en heeft veel ervaring opgedaan met o.a. paarden. In 2008 is zij terug gekomen naar haar geboorte regio om te gaan werken als gemengd dierenarts bij DAP Moerstraten. In september heeft zij de overstap gemaakt naar de paardenpraktijk, iets wat haar altijd al getrokken heeft. Sandy is afgestudeerd richting paard, en heeft zelf altijd dressuur gereden. Ook is zij, samen met haar vader, een fanatiek fokker van KWPNers. Twee van haar fokproducten lopen inmiddels in Japan, een andere is succesvol in Amerika.

Op dit moment draait Sandy mee in de hele praktijk op alle gebieden!

Ans Dirven

Sinds eind 2016 is Ans onze praktijkondersteuner. Ans houdt zich o.a. bezig met het maken van onze planning en uw factuur.

Mocht u hier vragen over hebben kunt u haar bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Verder verricht Ans voor ons allerlei hand en spandiensten en is zij voor ons inmiddels onmisbaar geworden!